خشک کن زعفران

خشک کن زعفران

دسته: صنعت > تولید مواد غذایی

استان: خراسان رضوی

تولید کننده دستگاه خشک کن زعفران

بهترین قیمت دستگاه خشک کن زعفران را از ما بخواهید .

زعفران تازه ره برای نگهداری طولانی باید خشک نمود. روش خشک کردن تعیین کننده کیفیت و ارزش نهایی زعفران می باشد. عطر خاص زعفران در هنگام خشک کردن در اثر هیدرولیز شدن ترکیبات پیکرو کروسین و آزاد کردن سافرانال تولید می گردد. روشهای خشک کردن عبارتند از روش سنتی ایران، روش اسپانیایی و روشهای صنعتی روش سنتی ایران، مستلزم خشک کردن زعفران در سایه و یا اتاق گرم و خشک برای حدود 8 تا 12 روز می باشد. در این روش امکان رشد و تکثیر میکروارگانیزم ها و افزایش آلودگی و همچنین کاهش قدرت رنگدهی در اثر فعالیت آنزیم ها، بدلیل طولانی بودن زمان خشک کردن، وجود دارد. در روش اسپانیایی ، زعفران بر روی الکی با شبکه توری ابریشمی و تحت دمای متوسط حدود 60-50 سانتیگراد برای مدت 30 تا 60 دقیقه حرارت غیر مستقیم قرار داده می شود. در این روش رنگ بیشتری نسبت به روش سنتی ایران و یا خشک کردن در هوای آزاد، ظاهر می شود و احتمال آلودگی قارچی محدود می گردد.




اطلاعات تماس

نام   آریا طراح مقصود
آدرس   
ایمیل   
موبایل   
تلفن   
وب سایت   http://www.ariaindustrialmachine.com/
تاریخ ثبت آگهی   ۱۳۹۴/۱۲/۲۶ ۰۶:۳۳:۵۰
تاریخ انقضای آگهی   ۱۳۹۹/۱۲/۰۹ ۲۰:۳۰:۰۰
تعداد نمایش   569
کلمات کلیدی   نیازمندیها,نیازروز,نیاز روز,نیازمندیهای ایران,خشک,زعفران,خشک کن زعفران,تولید کننده دستگاه خشک کن,دستگاه خشک کن زعفران,تولید خشک کن زعفران,قیمت دستگاه خشک کن,قیمت دستگاه خشک کن زعفران





این آگهی رادرشبکه های اجتماعی-بیش از100 شبکه- به اشتراک بگذارید :




ارسال پیام