آموزش اصول و مقدمات راه اندازی رستوران و کترینگ

آموزش اصول و مقدمات راه اندازی رستوران و کترینگ

دسته: آموزش > فنی و حرفه ای و علمی کاربردی

استان: تهران

مخاطبان:
مدیران رستوران ها و کترینگ هایی که می خواهند کیفیت خدمات خود را ارتقاء داده و نقایص و کمبودهای کسب و کارشان را برطرف سازند، آشپزها، کمک آشپزها، دیگر پرسنل آشپزخانه، علاقمندان ورود به صنعت غذا رسانی و راه اندازی رستوران و کترینگ
اطلاعات فوری و کوتاه 

10 صبح الی 15 بعد از ظهر- هزینه آموزش (هر نفر): 300 هزار تومان تومان ] تماس فوری: 09199070379
اهمیت و فواید این دوره ی آموزشی
لازمه ی ورود موفق به هر کسب و کاری علی الخصوص کسب کار حساس خدمات غذایی، فراگیری علم و دانش مربوط به آن می باشد. آشپزی غیر از هنر دارای یک علم گسترده و پر از نکته ها و ظرافت هایی است که تنها در دوره های علمی- تجربی آموزش داده خواهند شد نه در دوره هایی که اغلب آنها متمرکز بر آموزش پخت و پز می باشند.

در ابتدا مروری خواهیم داشت بر سوابق اجرایی و آموزشی استاد این دوره آموزشی:
جناب آقای استاد سوسنی، هنر و دانش آشپزی را بصورت عملی و آکادمیک در عالیترین سطوح فراگرفته و در مهمترین مراکز آشپزی و رستورانها و کترینگها در ایران و آمریکا تجربیات ارزنده ای را در کارنامه زرین خود دارد. در این دوره آموزشی، ایشان مهمترین نکات، ریزه کاری ها، هشدارها، نقاط ضعف که متاسفانه در صنعت آشپزی صنعتی(تولید انبوه غذا) نهادینه شده است را تشریح نموده و اصول، استانداردها و روش انجام و نظارت تمامی عملیات جاری در یک واحد تولید غذا را آموزش می دهد. در کشورمان اغلب کلاسهای آشپزی در آموزش رسیپی و پخت غذاها خلاصه میگردد اما این دوره بسیار متفاوت و ارزشمند برای شما ره آوردی گرانبها برجای خواهد گذاشت.
تحصیلات آکادمیک :
فارغ التحصیل از دانشگاه جورجیا کالج امریکا- گرایش عملیات غذایی(Food Operations)
تجربیات اجرایی :
•سر آشپز تشریفات و ضیافت ها و مدیر غذا و نوشابه موسسه غذارسانی اسمیت - ایالت فلوریدا
•سرآشپز هتل شرایتون ( آمریکا(
•سر آشپز کل رستوران هتل بست وسترن در ایالت فلوریدا
•سرآشپز هتل وریزورت اسپا در ایالت فلوریدا
•سر آشپز رستوران سایت پورت( آمریکا(
•سرآشپز سابق کیترینگ هواپیمایی آرمان (کترینگ مشترک هواپیمایی آسمان و ماهان(
•سرآشپز سابق هتل آزادی
مشاوره و راه اندازی :
•مشاور رستوران بین المللی سان لیو (Sun Live) – (شعبه اول:خیابان ونک-شعبه دوم: مرکز خرید تیراژه-شعبه سوم: هایپراستار) 1391
•مشاور رستوران پنت هاوس 5 ستاره سورن (واقع در مرکز خرید پرنیان- بلوار ارتش)-1392
•مشاور رستوران باران – پروژه برج- هتل سه قلوی باران- مشهد-1392
•مشاوره و راه اندازی باشگاه پذیرایی فرمانیه - 1378
•مشاوره و راه اندازی شعبه نخست رستوران آندو (تقاطع آپادانا-سهروردی شمالی)- 1378
•مشاوره و راه اندازی تهیه غذای ضیافت آرا- 1389
•مشاوره مجتمع پذیرایی هفت خوان شیراز- 1389
 آموزش های تخصصی :
•مدرس کل آشپزی موسسه آموزشی مطالعات و مشاوره بنیاد جانبازان
•مدرس آموزش های حین کار گروهی به پرسنل آشپزخانه، پذیرایی و خدماتی شرکتها، کارخانجات ، رستورانها و ..از جمله پتروشیمی مارون، بندر ماهشهر، پارس جنوبی، عملیات غیرصنعتی پازارگاد، فولاد مبارکه اصفهان، شرکت صنایع الکترونیک ایران(صایران)، گروه سایپا و ...
•آموزش گروهی آشپزی صنعتی به پرسنل مربوطه در پتروشیمی پارس(عسلویه)- 19 الی 21 آبان 1393
•مدرس نخستین سری از آموزشهای مقدمات و اصول راه اندازی کترینگ و رستوران
نحوه آموزش، محتوا و اطلاعات دوره :
سرفصل های این دوره آموزشی براساس سرفصل های کتاب راهنمای جامع آشپزی صنعتی ( تالیف استاد سوسنی ) و به صورت تئوری- تجربی و پرسش و پاسخ برگزار خواهد شد . شرکت کنندگان، پس از دوره می توانند جهت بهره گیری از خدمات آموزشی تخصصی(درمحل) و خدمات بازبینی و اصلاع ایرادات رستوران/ کترینگ (در محل) و راه اندازی کسب و کار خویش با آقای قربانزاده تماس حاصل نمایند.
روش پرداخت
واریز به شماره حساب یا شماره کارت (بنام مهدی قربانزاده) :
شماره کارت بانک آینده :6362141093103613 - شماره حساب بانک آینده :0200955585003
جمعه ها از ساعت 10صبح الی 3 بعد از ظهر
دوره های آتی : لطفا تماس بگیرید و با مشخص کردن زمان مناسب برای حضور، بعنوان داوطلب دوره های بعدی اعلام آمادگی بفرمایید.
لطفا توجه نمایید که :
-دوستانی که تصمیم دارند تا هزینه ها را در نخستین روز دوره پرداخت نمایند، می بایست به جهت اطمینان از حضور و پوشش هزینه های رزرو محل آموزش، مبلغ 50 هزار تومان واریز نمایند.
- در مواردی تنها بدلیل بروز مسائل غیرقابل پیش بینی برای متقاضیان و نرسیدن آمار به حدنصاب برگزاری، ممکن است برگزاری دوره با اطلاع قبلی به زمان مناسب دیگری موکول گردد.

نظرات و توصیه های شرکت کنندگان دوره های قبلی:
سرکار خانم شکر الله :
“این دوره آموزشی علی رغم مدت کوتاه آن، نکاتی کلیدی، روشهایی استاندارد و صحیح را در مورد فرآیندهای غذایی رایج در یک کترینگ/رستوران را به من آموخت که این آموخته ها و نکات به راه اندازی و مدیریت صحیح کسب و کار غذایی آینده ام کمک شایانی خواهد نمود.اکنون برای شروع کسب و کار با در مقیاس کم و بستر سازی از ابتدا جهت توسعه کسب و کارم در آینده بیش از پیش مصمم شده ام"
جناب آقای وفا :
" این دوره در مدت زمان کوتاهش، دید جدیدی نسبت به این کسب و کار برای من ایجاد نمود که مرا در موفقیت در کسب و کارم غذایی ام یاری خواهد نمود"
سرکار خانم کلانتری:
نکات طلایی و سودمندی در این دوره در زمینه نگهداری و انبارش مواد غذایی و اهمیت و نقش دما آموخته شد که از اهمیت آن بی اطلاع بوده و این موارد بسیار برایم جالب و سودمند بود "
جناب آقای رحمتی:
" ما صحبت های اولیه با یک شرکت مشاوره اما فعال در ساخت تجهیزات را انجام داده بودیم و بطور اتفاقی آگهی آنلاین این دوره ها را دیده و در آن شرکت کردم. آن شرکت بر خرید سریعتر تجهیزات اصرار می نمود و این دوره باعث شد تا به اهمیت استفاده از آموزش و مشاوره قبل از شروع کار واقف شوم. امیدوارم دوره های مکمل دیگری برای افرادی چون من برگزار گردد."
خانم رضوانی:
“بنده همیشه فکر میکردم که بایستی زودتر کار را شروع نمود و کم کم تجربیات مهم کاری را در حین کار متوجه شده و مد نظر و توجه قرار داد. وقتی با اصرار همسرم که بسیار به آموزش معتقد است مواجه شدم تصمیم گرفتیم در این دوره شرکت کنیم و اکنون قصد داریم با کمک آموخته های این دوره کسب و کاری کوچک اما اصولی را شروع کنیم"
سرکار خانم خدابخش :
نکات مثبت این دوره را در قالب موارد ذیل بیان میکنم :
1.تسلط استاد سوسنی به مطالب (انتخاب درست مدرس دوره)
2.ترسیم یک دیدگاه کلی به زوایای مختلف کسب و کار غذا
3.نکات ظریف و مهم که اغلب نادیده گرفته می شود
4.زمان بندی دوره
5.بطور کلی سرفصل ها
6.کتاب مربوط به دوره

سایر خدمات (مشاوره، راه اندازی، آموزش، اصلاح و بازبینی)
•- ارائه مشاوره کامل رستوران از طراحی سالن، منونویسی ، تهیه ریسیپی کارت تا مرحله بهره برداری وآغاز به کار (تداوم کنترل بهره وری و کنترل کیفیت درصورت توافق)
•- اعطای نمایندگی برندهای فست فود (مشاوره تا اجرا)
•- واگذاری کسب و کارهای غذاهای میان وعده و کانتری (Middle Course)
•- مشاوره، راه اندازی و تجهیز رستوران، تهیه غذا، فست فود و سایر مراکز غذایی- پذیرایی با تیم مجرب و کارآزموده ی علمی بر اساس متد های جدید و تحت نظر استادان آشپزی
•- بازبینی و اصلاح منو و ریسیپی رستوران/کترینگ های درحال کار و رفع اشکالات و ایرادات در مراحل خرید، انبار، نگهداری-آمادی سازی مواد – فرآیند پخت و پز-پرسیون، گارنیش و تزئینات غذا، سرویس دهی، جهت ارتقاء کیفیت و افزایش فروش
•-آموزش گروهی تخصصی پرسنل آشپزخانه (تمامی افراد-تمامی تخصص ها)و ...


در گروه تلگرام فود سرویس عضو شوید
https://telegram.me/joinchat/Bafxoz2Cyy_O18_r_somNg
فیلم های مشاوره-راه اندازی و دوره آموزشی اصول و مقدمات راه اندازی کترینگ/رستوران(آشپزخانه صنعتی):
www.aparat.com/foodservice

وب سایت مرکزی :
www.parscenter.com/foodservice

» سایر تصاویر برای این آگهی




اطلاعات تماس

نام   گروه فود سرویس پیشرو
آدرس   
ایمیل   
موبایل   
تلفن   
وب سایت   
تاریخ ثبت آگهی   ۱۳۹۵/۰۴/۳۱ ۰۵:۴۰:۱۱
تاریخ انقضای آگهی   ۱۳۹۹/۱۰/۲۸ ۰۲:۱۰:۱۱
تعداد نمایش   1260
کلمات کلیدی   نیازمندیها,نیازروز,نیاز روز,نیازمندیهای ایران,آموزش,اصول,مقدمات,راه,اندازی,رستوران,کترینگ,آموزش کترینگ,مراحل راه اندازی رستوران,راه اندازی تهیه غذا,راه اندازی فست فود,مشاوره راه اندازی کترینگ,مشاوره راه اندازی رستوران,آموزش اصول و مقدمات راه اندازی رستوران و کترینگ





این آگهی رادرشبکه های اجتماعی-بیش از100 شبکه- به اشتراک بگذارید :




ارسال پیام